Nou aparcament al costat de l’escola les Bases

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat les obres d’adequació d’una parcel·la de titularitat municipal com a aparcament dissuasiu, al costat de la nova escola les Bases.

Les obres que també comptaran amb l’adequació de l’accés a la nova escola, tenen un cost de 54.989,82€ i està previst que durin unes 4 setmanes. Durant el període que durin les obres no es podrà estacionar al solar del costat de l’escola.

Es tracta d’una superfície de 2.558,70 m², la proposta d’obres preveu l’execució del moviment de terres necessaris per situar els terrenys a la rasant adequada i fixar els pendents que assegurin el correcte desguàs de les aigües de la pluja.

L’accés al nou aparcament serà per un gual de vehicles existent i, a més, es pavimentarà la vorera que connecta els dos trams de vorera existents al carrer Puigmal i també es farà un mínim enjardinament entre l’espai que separarà el nou aparcament dissuasiu i l’escola les Bases

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close