La DO Pla de Bages fa pinya amb els restauradors per dinamitzar el sector

Les dificultats econòmiques derivades de la pandèmia ha dut als cellers i restauradors del Bages a unir esforços i crear el ‘Passaport de proximitat’. Es tracta d’una targeta que els clients podran segellar quan consumeixin vins del Bages en els establiments adherits. Quan en tinguin cinc podran rebre d’obsequi una ampolla de vi de la DO Pla de Bages o una visita d’enoturisme.

La iniciativa, impulsada pel Consell Regulador de la DO Pla de Bages, el Gremi d’Hostaleria i l’Fogons Gastronòmics del Bages, pretén ser el punt de partida d’una col·laboració per a promoure el producte local.

La campanya, que ha començat aquesta setmana, es perllongarà fins al 6 de juny. A hores d’ara s’hi han afegit una trentena d’establiments de la comarca, encarà que la llista es podria ampliar.
En aquest sentit, Nani Sala, cuiner del Mas de la Sala de Sallent, ha anunciat que serà el punt de partida d’una col·laboració que anirà més enllà.

Segons ha explicat, la intenció és aprofitar les cites gastronòmiques que se celebren durant l’any a la comarca–la Festa del vi del Bages, al juny; la del Tomàquet, a l’estiu; la nit del Turisme del Bages, a la tardor; i el Sopar de mestres cuiners, a l’hivern- per promoure el producte local de proximitat de temporada.

(Vistes 25, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close