Agora Food a Salou

Més de 400 persones van participar en la Cinquena edició de l’ExpoFira dirigida al sector de la restauració, alimentació, neteja, manteniment i serveis per el Canal Horeca que es va portar a terme el 28 de març a l’Hotel 4R Salou.
La fira va ser organitzada per les empreses Pedial, alimentació Horeca, Proquibsa i Fidemus i hi van participar Moritz Barcelona, Pavidors Qualitat, HTH, GCT Plus, Vins Roqueta, Cava Mas Ferrer, Dispafred, Experience in Hotels Group, Bitàcora sea delicatessen i Marcos. Tots ells van presentar els seus productes que es van poder degustar en el decurs de la fira.
Aquesta edició de l’ExpoFira va ser presidida pel 129 President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas qui va mantenir un dina previ a la celebració de la fira. Va estar acompanyat pel propietari de l’Hotel 4R Salu Resort, Xavier Roig i pel president per les empreses organitzadores, Ferran Debant així com pels directors d’aquestes empreses Ferran i Sergi Debant i Nicolàs Molina. Al dinar hi van assistir hotelers i restauradors de la zona i van debatre temes que preocupen al sector. En el dinar es van degustar productes del mar com lluç, rap, verat, tots ells vinguts directament de l’empresa Fidemus, una de les organitzadores de l’event.
Xavier Roig va rebre de mans del President Mas una distinció per haver acullit en el sí de l’hotel aquesta fira tan participada.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close