Torna el Truffòrum

Aquesta setmana s’ha presentat una nova edició del Truffòrum, la sisena, que arribarà al Recinte Firal El Sucre de Vic per guanyar espai i disposar d’espais interiors i diàfans. El Truffòrum ha esdevingut, en els últims anys, la fira de referència a nivell internacional de la tòfona i té com a objectiu donar valor i rellevància a la tòfona a l’alta cuina però també a les cases dels consumidors. Com ja sabem, des de les llotges d’Osona es marca el preu de la tòfona a tot l’estat espanyol. Una vegada més, el Truffòrum se celebrarà a cavall entre Vic i Barcelona, i amb un munt d’activitats per a tots els públics, productors, cuiners i professionals.

La protagonista d’aquesta fira és la Tòfona negra, la d’hivern, que és la que té més valor culinari. Tot i la gran qualitat del producte, aquesta temporada la producció ha estat limitada per les poques pluges e l’estiu. Xefs de tota la comarca i també de fora faran elaboracions dolces i salades amb tòfona, i s’ampliaran les activitats de l’espai Xics&tòfona, per fer-la arribar als més petits. També hi haurà altres activitats habituals com el 4t campionat de Catalunya de gossos tofonaires o l’espai Receptes del món.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close