Les pizzes de Fabián Martín han arribat al passeig de Manresa

Aquest establiment, que ha dinamitzat durant anys aquest emblemàtic espai amb tot tipus d’actuacions, fa una aposta gastronòmica pensada per a un públic familiar. L’oferta de pizzes és variada i tenen el segell de qualitat propi de Fabián Martín.
En l’acte de presentació d’aquest dimarts, Fabián Martín va agrair la confiança que li ha dipositat Diego Sánchez, propietari del Xaloc, local que ha arribat als 40 anys de vida. El pizzer serà a Manresa durant el procés d’arrencada del nou projecte. Ha anunciat que, inicialment, es podrà escollir entre diferents varietats, entre les quals hi haurà la clàssica de perfil i formatge -la que té més demanda-, però d’altres més innovadores, com la vegetariana o la que es dirà “Xaloc 40 anys”. La proposta de pizzes es complementarà amb tres entrants, amb tocs propis de la cuina italiana.
L’establiment Xaloc és el primer del país que s’associa amb Fabián Martín per incorporar les seves pizzes a la carta. El pizzer assegura haver triat el Xaloc perquè el seu propietari, Diego Sánchez, és un referent al sector.
Fabián Martín ha explicat que el secret de les seves pizzes és “posar-hi molt d’afecte i amor, a la vegada que saber-se adaptar als gustos de cada territori. Per exemple, aquí, a Catalunya, ens agrada que la massa sigui fineta”.
Diego Sánchez, per la seva banda, creu que “les pizzes del Fabián seran un valor afegit per al Xaloc, el primer dels locals que Sánchez va obrir i al qual li té una gran estima.
De cara a aquest estiu, Sánchez, espera que “sigui una temporada molt bona, ja que la gent té ganes de sortir i el Passeig és un lloc idoni per anar a una terrassa, relaxar-se i agafar l’energia necessària per afrontar el dia a dia.

(Vistes 1, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close