Agora Food Service 2019
Més d’un miler de persones es van donar cita aquest 11 d’abril a l’Agora food service que es va portar a terme a La Masia d’Esplugues de Llobregat organitzada per les empreses Pedial Alimentació, Proquibsa i Fidemus.
La fira, en la seva cinquena edició, estava adreçada al sector professional de la restauració, neteja i serveis del canal Horeca. Durant l’event es van poder degustar productes de cada una de les empreses i també provar l’eficiència i efectivitat del que es mostrava.
La fira pretén crear sinèrgies entre els empresaris i, a la vegada, crear un moviment econòmic entre els participants i visitants.
El dia anterior es va celebrar un sopar de proveïdors de les empreses organitzadores per comentar el desenvolupament de la fira que va ocupar la totalitat del recinte d’Esplugues.
Es podia trobar l’stand de Dositec sistemes, Hero, Lactalis, Juver, Unileves food solutions, Bulkisoft, Dosico, Control sistemes, Carretilla, Mas Ferrer, Campos, GCT Plus, Delicass, Ressol, SCJohnson professional, Tecnopacking, Rudeles, G&AGroup, Anxoves de l’Escala, Dosim, CM i Ismax.
La fira va finalitzar amb el sorteig d’un seguit de productes dels expositors i el parlament de la segona generació de propietaris de Proquibsa, Fidemus i Pedial alimentació, els germans Sergi i Ferran Debant i Nicolás Molina. No hi van faltar els fundadors de les empreses, Ferran Debant Garcia i Nicolás Molina.
Agora Food Service va cloure amb un sopar on el peix va ser el protagonista i on es va degustar la tonyina en totes les seves varietats i cuinada de formes ben diferents demostrant que és un producte del mar d’altíssima qualitat, una joia culinària que dona l’oportunitat als cuiners de preparar-lo de formes ben variades.