Avancen les obres d’impermeabilització de la teulada del pavelló de Berga

Avancen a bon ritme les obres d’impermeabilització de la teulada del pavelló d’esports de Berga. En poques setmanes acabaran els treballs d’aïllament i renovació dels tancaments per acabar amb les goteres de l’equipament. Les obres tenen un cost de 197.000 euros finançats amb una subvenció de diputació de Barcelona i fons propis municipals

Aquest és l’aspecte de la teulada del pavelló d’esports de Berga, en ple procés d’aïllament per acabar amb les goteres. Des de fa unes setmanes, operaris treballen per resoldre els dos grans problemes d’aquest edifici; l’aïllament i la inclinació per poder evacuar correctament l’aigua de pluja. Aleix Serra és regidor d’Urbanisme i Obres de Berga

La zona més afectada és just la teulada damunt la pista de joc, la qual pateix de manera constant les goteres i filtracions, fins al punt d’impedir disputar-hi competicions. La resta de la teulada no ha requerit una intervenció intensa com la que s’està duent a terme aquests dies. Els treballs es troben en la recta final. Un cop s’enllesteixi la instal·lació de l’aïllament, es faran tasques complementàries com millorar els tancaments dels finestrals

Els treballs s’han realitzat sense aturar les competicions que s’han fet al pavelló i hauran de passar una prova d’estanquitat per garantir que s’han acabat les goteres. Els treballs tenen un cost de 197.000 euros i s’han finançat gràcies a una subvenció de la diputació de Barcelona i fons propis de l’ajuntament de Berga. La previsió és que puguin estar enllestides al gener si les condicions meteorològiques ho permeten

(Vistes 8, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close