Es presenta el nou numero de la revista Cuina dedicat a la comarca del Bages
Dimarts al vespre es va presentar a la Cambra de comerç de Manresa el nou numero de la revista Cuina, amb un especial dedicat al turisme i la gastronomia del Bages. La presentació va anar acompanyada d’una taula rodona sobre la gastronomia i el turisme a la comarca des de diverses òptiques. El president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas; Ignsai Sala de Bages Impuls i l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent van ser els encarregats d’obrir l’acte i van estacar la importància de creure en el territori i potenciar la comarca.
La singularitat de la comarca, la geografia única del Bages, amb Montserrat com a element protagonista; la qualitat dels productes gastronòmics i de la Denominació d’origen Pla de Bages van ser alguns dels temes tractats a la taula rodona en la què hi van participar Antoni Massanès, Director de la Fundació Alícia; Esteve Pintó, president Pimec Catalunya Central; Miriam Santamaria, Geògrafa i Periodista i Josep Maria Herms, director de Playmedia. La taula rodona va ser moderada per Josep Sucarrats, el director de la revista Cuina.
Després de la taula rodona i la presentació de la revista, hi va haver un tast de productes de la comarca, a càrrec de Fogos del Bages, que va servir per donar el tret de sortida a les jornades gastronòmiques del Porc Ral d’Avinyó i també hi va haver un tast de vi de la DO Pla de Bages.