Flor de Sol a Castellbell i el Vilar

Més de 300 persones es van concetrar ahir a a tarda al Vilar, a Castellbell i el vilar per veure un fenòmen natural únic. Quan faltaven uns deu minuts per les sis de la tarda i els últims raig de Sol del dia van passar pel forat de la Roca Foradada, deixant una estampa de posta de Sol d’allò més impressionant en el marc incomparable de la muntanya de Montserrat, un fenòmen natural que es produeïx cada any per aquestes dates del mes de febrer.

Flor de Sol és el nom que l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha donat a aquest fenómen i a les jornades que ha organitzat a l’entorn de la posta de Sol, amb la voluntat que el públic en gaudeixi. Per això, la posta de sol d’ahir a la tarda va estar acompanyada per un espectacle sensorial, amb música de gongs i danses.

La jornada d’ahir a la tarda va acabar amb un tast de productes del municip maridat amb vins de la DO Pla de Bages a càrrec de Ceps i Manduca que van reproduïr a través dels sabors, el fenòmen natural que s’acabava de viure durant la posta de sol. Són molts els curiosos que durant aquesta setmana s’apropen a aquest punt de Castellbell i el Vilar per gaudir i fer fotografies d’aquesta posta de Sol tant especial que travessa la Roca Foradada,

La muntanya de Montserrat és un dels principals atractius naturals de la comarca del Bages i del geoparc de la Catalunya Central.

Avui divendres es repetirà l’acompanyament musical i sensorial de la Flor de Sol i dissabte es podrà tornar a gaudir del tast i maridatge de productes del territori, a l’espera que les condicions meteorològiques permetin gaudir de nou d’aquest espectacle natural

(Vistes 18, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close