Els restaurants de la Catalunya Central mantenen la seva Estrella Michelin

   Els Restaurants de la Catalunya Central mantenen la seva estrella Michelin.  Així L’Ó de Sant Fruitós de Bages, els Casals de Sagàs al Berguedà, i la Sala d’Olost  continuen amb l’estrella que ja tenien. El manresà Jordi Cruz continua amb les 5 estrelles que ja tenia, mentre  Nando Jubany manté el seu segell d’excel.lència amb el Restaurant Can Jubany.

 

La constel·lació Michelin ha passat de puntetes per Catalunya en l’edició 2025, en què ha sumat una primera estrella a 9 nous restaurants i assoleix les 77 distincions totals. S’estrenen en la categoria el Citrus del Tancat a Alcanar; el Casa Nova de Sant Martí Sarroca; el Divinum de Girona; l’Esperit Roca a Sant Julià de Ramis; i el Voramar de Portbou. A Barcelona, pugen al carro dels monoestrellats el Fishology, el Mae, el Prodigi i el Teatro Kitchen&Bar. Es mantenen com a triestrellats l’ABaC, la Cocina Hermanos Torres, el Disfrutar i el Lasarte, al costat del gironí i veterà Celler de Can Roca. En la gala, celebrada a Múrcia i amb constants referències als afectats per la dana, s’ha anunciat que el Moments perd una de les dues estrelles.

El restaurant L’Ó de Món Sant Benet que ha renovat un any més la seva estrella Michelin, i ja en van 12. L’ànima de l’Ó ha crescut any a any explorant nous gustos i combinacions amb una creativitat imparable i amb el Know How i el lideratge del xef del restaurant, Ivan Margalef i l’expertesa a la sala de Marisa Graners.

De casa nostra continuen doncs amb el cartell de l’estrella, al Berguedà, el Restaurant els Casals, ubicat a Sagàs, al Lluçanès el restaurant la Sala ubicat a Olost, i a Osona, Nandu Jubany que manté l’estrella pel seu restaurant de Can Jubany a Calldetenes.

(Vistes 81, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close