El formatge Garrotxa, de Formatges Muntanyola, premiat als World Cheese Awards 2021
Formatges Muntanyola, que la fundació AMPANS elabora a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola ha estat premiat, de nou, als World Cheese Awards 2021. El Formatge Garrotxa, un semicurat de cabra, ha estat guardonat amb la medalla de bronze i es manté entre els millors del món, repetint aquest reconeixement que ja ha obtingut en els certàmens del 2018 i 2019. El formatge Garrotxa està elaborat de forma artesanal amb let pasteuritzada de cabra, del propi ranat de la finca, és de maduració llarga i lenta, amb aroma de llet fresca i una textura cremosa i sabor suau.
No és la primera vegada que Formatges Muntanyola són reconeguts als World Cheese Awords, ja que els formatges elaborats a Sant Salvador de Guardiola han obitngut medalles d’or, plata i bronze en cinc edicions anteriors.
En l’edició d’enguany celebrada a Oviedo, hi han participat més de 4.000 formatges d’arreu del món.