Abadal Christmas Market
La masia del celler Abadal a Santa Maria d’Horta d’Avinyó va tornar a convertir-se aquest cap de setmana en un tradicional mercat de Nadal.
Molta gent no es va voler perdre la cita amb les paradetes i els tastos i de fet dissabte i diumenge, matí i tarda, va ser una constant de gent que va omplir el recinte.
Malgrat el fred, els tastos, i les diferents fogates instal·lades al llarg del recorregut, van donar l’escalf a la festa.
El mercat de Nadal i tots els maridatges proposats en el marc de l’Abadal Christmas Market & Wine Experience van tenir una molt bona rebuda després d’un any d’absència per culpa de la pandèmia.
En aquesta edició del ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc del celler, els assistents van poder gaudir d’una oferta variada de showcookings, tallers i tastos dirigits, com el de l’Escola Joviat, el d’arrossos amb el xef Jordi Llobet, una master class de caviar, la degustació de tapes & vi, el tast asiàtic, el tast gourmet, el tast de productes italians o el del Pelegrí, entre d’altres.
Durant tot el cap de setmana, els visitants s’han trobat un mercat nadalenc amb propostes gastronòmiques i artesanals, una zona gastro bar amb una barra de vins Abadal i especialitats culinàries del Bages, música en viu, visites al celler i alguna proposta pels més menuts de la casa.