Abadal Christmas Market

La masia del celler Abadal a Santa Maria d’Horta d’Avinyó va tornar a convertir-se aquest cap de setmana en un tradicional mercat de Nadal.
Molta gent no es va voler perdre la cita amb les paradetes i els tastos i de fet dissabte i diumenge, matí i tarda, va ser una constant de gent que va omplir el recinte.
Malgrat el fred, els tastos, i les diferents fogates instal·lades al llarg del recorregut, van donar l’escalf a la festa.
El mercat de Nadal i tots els maridatges proposats en el marc de l’Abadal Christmas Market & Wine Experience van tenir una molt bona rebuda després d’un any d’absència per culpa de la pandèmia.
En aquesta edició del ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc del celler, els assistents van poder gaudir d’una oferta variada de showcookings, tallers i tastos dirigits, com el de l’Escola Joviat, el d’arrossos amb el xef Jordi Llobet, una master class de caviar, la degustació de tapes & vi, el tast asiàtic, el tast gourmet, el tast de productes italians o el del Pelegrí, entre d’altres.
Durant tot el cap de setmana, els visitants s’han trobat un mercat nadalenc amb propostes gastronòmiques i artesanals, una zona gastro bar amb una barra de vins Abadal i especialitats culinàries del Bages, música en viu, visites al celler i alguna proposta pels més menuts de la casa.

(Vistes 56, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close