El Xef igualadí David Andrés publica el seu primer llibre amb receptes pròpies i menús dels seus mentors
El xef igualadí David Andrés ha publicat el seu primer llibre de cuina. Amb el títol ‘De l’alta cuina a casa’, el cap de cuina del restaurant ABaC de Barcelona i xef del Somiatruites, proposa 60 receptes dividies en les quatre estacions de l’any, que combinen productes de la terra amb la cuina d’avantguarda.
En la presnetació del llibre, que s’ha fet al Restaurant Somiatruites d’Igualada, del qual David Andrés n’és coopropietari, el jove cuiner ha explicat que va acceptar el projecte des del primer moment ja que la proposta li “permetia fer un llibre personal i propi”.
Per voluntat del propi Andrés, el llibre inclou, a més, menús dels seus xefs mentors com són: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel.
La ciutat d’Igualada, la família d’Andrés i el restaurant Somiatruites tenen també un paper fonamental en el llibre. S’hi poden veure productes i rpoductors de la comarca i fotografies dels racons més característics del barri del Rec on hi ha ubicat el restaurant.
Amb tant sols 31 anys, Andrés és el cap de cuina de l’ABaC, xef del restaurant Somiatruites d’Igualada. i ha estat considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutius.