Le Porc Gourmet es planteja marxar de Catalunya
El Grupo Jorge, propietària de l’escorxador de Santa Eugènia de Berga, estudia un pla per tancar les dues plantes que té a Catalunya, la d’Osona i la de Mollerussa. Un tancament que afectaria les més de mil persones que hi treballen i que l’empresa es planteja, principalment i segons aquesta, per la situació d’inestabilitat laboral que viu a Catalunya.
Segons publicava aquest dimarts el diari digital El Món, fonts de l’empresa admeten que “estan cansats” de “l’actuació de l’administració contra l’empresa” a través de “contínues inspeccions de treball”. Creient des de l’empresa que ara per ara és millor marxar.
La problemàtica de l’escorxador Le Porc Gourmet d
Les diverses inspeccions a l’escorxador de Santa Eugènia de Berga han anat sempre acompanyades d’un destacat dispositiu policial, pujant tant el conflicte de to que ara l’empresa es planteja la marxa de Catalunya.
El Grupo Jorge exporta a 75 països i dóna feina a més de mil persones entre les plantes de Santa Eugènia de Berga i Mollerussa. A la planta osonenca s’escorxen prop de 13.000 porcs al dia. L’empresa facturava a l’anterior exercici un total de 870 milions d’euros.