Primera campanya gastronòmica de la castanya
Viladrau celebrava el passat divendres al matí la 2a Jornada Gastronòmica de la Castanya a l’Espai Montseny, una jornada gratuïta i especialment dedicada al sector gastronòmic amb la participació de diversos professionals i on es va parlar de la castanya com a ingredient en la cuina d’avui. La jornada, però, donava obertura també a la primera campanya gastronòmica de la castanya, una proposta que es podrà gaudir fins al pròxim 26 de novembre i on es podrà descobrir un total de 27 plats elaborats entre les cuines d’un total de 15 establiments gastronòmics d’Osona i del Montseny, amb l’organització també de 7 activitats de cultura i paisatge per a tota la familia.
Alguns dels múltiples plats que es poden descobrir aquests dies són els canelons de bolets amb salsa de castanyes, peus de porc guisats amb castanyes, castanya mimètica de mantega, crema de castanya amb gamba llagostinera o milfulls de galta de porc i castanyes amb camagrocs.
Es poden consultar les propostes del programa a través dels webs fetaosona.cat i osonaturisme.cat.