Es presenta el grau en direcció de cuina a l’Escola d’Hostaleria d’Osona

L’Escola d’Hostaleria d’Osona ha presentat aquest dimarts un nou cicle de grau superior en Direcció de cuina, que s’ha decidit incorporar des del Departament d’Ensenyament. El cicle serveix per completar els estudis que es fan a l’escola d’Hostaleria situada a Tona.

Després de 10 anys de funcionament de l’escola, l’alcalde de Tona, Josep Salom, considera que aquest nou grau és un pas endavant per a l’escola i els estudis que s’imparteixen.

El cicle en Direcció de Cuina es suma als altres tres cicles de grau mitjà que imparteix l’Escola. La jornada de portes obertes serà el proper 9 de maig i es faran xerrades informatives sobre aquest nou grau.

(Visited 645 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close