La nova etapa d’Osona Cuina

Osona Cuina ha celebrat els seus 20 anys d’història enjovenint el col·lectiu. Històrics com Josep Girbent, Nandu Jubany, Joan Font i Manel Molera han optat per fer un pas al costat i cedir el volant de l’entitat a cuiners de les noves fornades com Jordi Arumí, el nou president que és alhora el gerent i xef de l’Arka de Santa Eugènia de Berga. Arumí ha visitat aquesta setmana el magazín d’actualitat ‘El Termòmetre’ de Canal Taronja i Cadena SER Catalunya per parlar de la nova etapa d’Osona Cuina. El nou president de l’entitat explicava que un dels principals objectius de la nova etapa passaria per situar Osona al capdavant del mapa culinari internacional.

La cuina d’Osona, explicava Jordi Arumí, té la tòfona com a marca pròpia, fet que s’havia d’explotar. Sense deixar de banda tampoc, és clar, altres productes tan nostrats com, per exemple, el porc o la castanya de Viladrau.

L’enjovenit col·lectiu d’Osona Cuina ja s’ha posat a treballar. El seu president avançava que enguany organitzaran novament el Dijous Llarder de Vic, una festa molt popular que enguany tornarà amb força, oferint un sopar que presumiblement seria una de les propostes estrelles d’aquesta edició.

Les noves cares d’Osona Cuina, la majoria entorn de la trentena d’anys, són les del mateix xef de l’Arka, Cal Jutge, Ca l’U, El Barecu, El Gravat, Fonda Sala, Les Magnòlies, Ca la Teresona i Ca l’Ignasi.

(Visited 294 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close