Neix la plataforma “Persistència Gastronòmica”

El tancament de bars i restaurants ha deixat al límit del precipici a molts establiments. A Osona, el sector de la gastronomia representa el 8% del PIB i dóna feina de manera directa a més de 3000 persones. És per això, que diversos actors del sector, juntament amb l’Associació d’Hostaleria d’Osona i el Moianès, i Food&Media, han creat el moviment “Persistència Gastronòmica”, que pretén unificar les demandes del sector i esdevenir una referència de negociació entre el sector i les administracions públiques per trobar solucions viables a les dificultats actuals.

Aquest moviment també pretén crear xarxa entre bars i restaurants, i entre aquests i altres actors essencials pel sector, com productors i distribuïdors. Un dels grans problemes del sector de la restauració a Osona és que durant els últims anys han arribat grans cadenes multinacionals de menjar preparat i empreses d’alimentació que actuen com fons voltor, comprant grans restaurants a preus molt baixos i destrossant la competència i eliminant la singularitat de la ciutat en l’àmbit de la gastronomia.

El projecte “Persistència Gastronòmica és una iniciativa encara naixent, de moment, molt embrionària, però que té com a objectiu donar-se a conèixer entre tots els bars i restaurants de la comarca.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close