L’osonenc Lluc Crusellas es prepara per ser el millor xocolater del món

Lluc Crusellas s’ha proclamat com a millor xocolater estatal al prestigiós concurs internacional World Chocolate Masters a la competició que es va celebrar a Gurb. A partir d’aquí, el seu objectiu és competir a la final a París l’any que ve amb pastissers de 18 països. Per participar al World Chocolate Masters es necessita preparació i constància, dos ingredients que Crusellas coneix molt bé. L’escultura de xocolata que l’ha permès guanyar la final estatal s’inspira amb la forma d’espiral de l’ADN i motius florals. Després de 18 intents i que se li trenqués una dotzena de vegades, ho va poder presentar.

Gràcies a aquest reconeixement, Crusellas prodrà participar a la gran final que es farà a la capital de França l’any que ve. Tot i que encara no es coneixen les bases del concurs, Crusellas pressuposa que serà similar a altres anys. Així doncs, amb un temps molt limitat, s’hauran de presentar diferents elaboracions com la d’un bombó, d’un ‘snack’ per emportar, un pastís o una tauleta de xocolata. Però a més, no es tracta només d’elaborar el producte, sinó també dissenyar el ‘packaging’ com si s’hagués de vendre.

El mestre pastisser admet que, per poder arribar fins a la final, ha treballat de la mà amb professionals d’altres disciplines com l’empresa de disseny de Barcelona Makeat. Amb ells, va poder dissenyar les creacions 3D amb la qual va crear l’escultura guanyadora de la final estatal.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close