L’assoliment de l’educació obligatòria

Aquesta setmana acaba oficialment el curs escolar i és per això que des de fa alguns dies milers d’alumnes de les nostres comarques celebren els seus actes de graduació.

Canal Taronja Osona i Moianès assistia el passat divendres a l’acte de graduació dels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Jaume Callís, centre educatiu que enguany ha complert mig segle d’història.

Els alumnes de 4t d’ESO de l’institut vigatà, igual que els de la totalitat del país, finalitzen aquest mes de juny una etapa educativa molt important. Malgrat que molts continuaran l’any vinent al centre cursant el Batxillerat, el passat divendres era el dia de la gran festa de graduació per commemorar l’assoliment de l’educació obligatòria.

L’activitat començava a la sala d’actes, on bona part d’alumnes i professors, vestits en la seva majoria per l’ocasió, gaudien d’una festa que comptava amb parlaments i algunes actuacions, entre altres sorpreses.

Alumnes de 4t parlaven de l’acte de graduació i del seu pas per l’institut davant d’una de les càmeres de Canal Taronja Osona i Moianès.

Durant l’acte no faltaven les orles ni les últimes fotografies de grup. Hores d’emocions però també de fixar la mirada cap el futur més immediat on cada alumne haurà d’encaminar-se cap a l’itinerari escollit al llarg d’aquests últims mesos de classes; batxillerat, formació professional o món laboral.

L’acte de graduació no va ser només un acte emotiu pels alumnes, i és que els seus professors i professores també vivien l’acte amb l’emoció a flor de pell, caient fins i tot alguna llàgrima en el moment que es topaven amb les sorpreses preparades pels que fins aquest curs han estat els seus alumnes.

L’acte de graduació que l’Institut Jaume Callís acollia aquest passat divendres continuava amb inflables gegants i amb la festa de l’escuma.

(Visited 361 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close