El Tona comença la lliga amb victòria

El Tona estrena categoria amb victòria. Els gols de Dídac Serra i Marc Roquet en el temps afegit de les dues parts van donar els tres punts als de Ricard Farrés.

El Sant Andreu va dominar des de l’inici amb arribades a la porteria de Carles Blanquera, qui es va lluir en més d’una ocasió per salvar el seu equip. Un bon treball defensiu i contundent de tot l’equip que va trobar la recompensa als minuts de descompte del primer temps. Dídac Serra amb un xut potent i creuat superava la porteria rival.

El Sant Andreu però no es rendia i a la segona part es va esforçar per capgirar el marcador. De fet, l’àrbitre va anul·lar el gol de Fassani per fora de joc. Un gol que arribava després de vàries ocasions del Sant Andreu que no aconseguia superar la defensa tonenca. Malgrat el domini dels de Xavi Molist, el Tona no havia dit l’última paraula i avisava amb una doble ocasió de Toni Rossell i Marc Roquet. La sentència però va arribar en el temps afegit, amb un xut ras i col·locat de Marc Roquet.

El tècnic tonenc destacava l’esforç i el compromís de tots els jugadors per aconseguir els tres punts davant un dels rivals més forts de la categoria.

Amb el gol de la sentència, Marc Roquet, tenia el debut somiat.

Nou equip i nova categoria. Roquet va ser el màxim golejador del Manlleu la temporada passada amb 12 gols.

Eufòria continguda a Tona. El camí per la Tercera RFEF tot just acaba de començar i serà molt llarg, però els osonencs avisen que han vingut per quedar-se. El pròxim partit serà dissabte a domicili. Els de Ricard Farrés visitaran el camp de l’Hospitalet, qui al seu torn, va empatar a 1 amb la Grama en aquesta primera jornada.

(Visited 165 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close