El cheesefuet XXL premiat als premis PITA

Formatges Montbrú presenta el Cheesefuet XXL i segueix reinventat el formatge amb noves formes de consum. Amb aquest producte, la formatgeria moianesa, vol acostar el formatge artesà de cabra al gran públic. Un formatge que recentment ha guanyat la XVIII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) en la modalitat agroindústria.

El Cheesefuet XXL combina diferents tècniques formatgeres aplicades en una quallada enzimàtica, que permet aconseguir un formatge embotit dins d’una tripa vegetal.

Aquest innovador formatge surt al mercat en dues versions: el natural i el de tòfona. Així, a aquest últim se li afegeix aquest producte tan singular i típic del territori moianès.

La consellera Teresa Jordà presidirà l’acte de lliurament dels premis, el proper 30 de gener de 2020.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close