Les brases ja estan a punt pel dijous Llarder

Els actes centrals del Carnaval van precedits de la tradicional festa gastronòmica dijous Llarder. Les activitats que es porten a terme a la plaça major de Vic són les més destacades d’arreu del país. A partir de les 9h del matí es començaran a servir entrepans fins el voltant de les 16h de la tarda, en una edició que vol recuperar el seu format tradicional de dia. Una edició que proposa diferents novetats, com el concurs a la Millor Truita d’Osona, adreçat a tothom que hi vulgui participar, i l’arròs de costella de porc amb calçots. Aquest serà un dels plats que podran gaudir els assistents, a banda dels tradicionals entrepans de botifarra, botifarra negre o cansalada. Enguany també es podrà escollir un entrepà de canalons, que elaborarà l’Escola d’Hostaleria d’Osona amb els productes d’Osona Terra i La Selecte, dos col·laboradors en aquesta popular festa. A partir de les 12h del migdia també hi haurà disponible els desitjats entrepans de porc rostit amb salsa agredolça i pa d’Osona. Uns porcs que es pengen a rostir aquest mateix dimecres al vespre i que passen tota la nit a foc lent al mig de la plaça Major.
El dijous Llarder de Vic està organitzat pel col·lectiu Osona Cuina, que enguany celebra el seu 20è aniversari amb l’objectiu de seguir treballant per convertir la comarca en un referents de la cultura gastronòmica del país. Osona Cuina és un col·lectiu de 19 restaurants repartits per Osona amb més de 19 anys d’història i un referent en la promoció de la gastronomia del territori.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close