El President de la Generalitat Quim Torra va presidir el denominat sopar de les estrelles, plat fort de la fira Gastropirineus

Personalitats del món de la política, la cultura i la gastronomia del Berguedà es van aplegar aquest dilluns al vespre al Restaurant Estany Clar, a cavall de Cercs i Berga, en el denominat Sopar de les Estrelles, una «soirée» gastronòmica en el marc de la III edició del congrés de cuina Gastropirineus. El President de la Generalitat Quim Torra va presidir la trobada i va poder saludar els diferents cuiners encarregats d’elaborar el menú. Entre els xefs hi havia 4 que representen locals guardonats amb una estrella michelin i d’altres que també han rebut distincions per la seva feina alhora de realitzar elaboracions d’alta gastronomia. El president va elogiar la tasca per la cultura gastronòmica que s’està fent al Berguedà i a tot el Pirineu i va tenir un sentit record pels presos i preses i exiliats i exiliades

La innovació gastronòmica, personificada en els joves talents encarregats d’oferir un sopar tan especial, deu molt a la tradició culinària del territori i per això es va voler retre un homenatge a la cuinera Dolors Boix, del Restaurant Castell de l’Areny, que amb més de 60 anys als fogons, ha estat una figura cabdal per la preservació de la gastronomia del territori i un referent per generacions de cuiners i cuineres del Berguedà

Una foto de família amb els xefs responsables del menú de les estrelles amb el president de la Generalitat va culminar una vetllada gastronòmica d’alt nivell.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close