Manresa tallarà durant dos mesos l’accés a la ciutat per la via de Sant Ignasi

L’accés a Manresa per la Via de Sant Ignasi estarà tallat durant dos mesos

A partir del 26 de juny, els vehicles que arribin a la capital del Bages per la façana sud hauran de seguir pel Passeig del Riu. Aquest canvi forma part del projecte d’urbanització de la via de Sant Ignasi i carrer Vidal i Barraquer.
A més a més, tampoc es podrà utilitzar aquest mateix vial en sentit sortida. Mentre es dugui a terme l’actuació també s’invertirà el sentit de circulació per la carretera de Viladordis, entre el carrer de Vidal i Barraquer i l’avinguda de Francesc Macià que actualment només és de baixada.
Les obres duraran cinc mesos i, durant els dos primers, es tancarà al trànsit rodat la via de Sant Ignasi. L’àmbit d’actuació és d’una superfície de 4.594 metres quadrats i un pressupost d’1.284.350,55 euros, assumit per Criteria Caixa en el marc del conveni de Fàbrica Nova.
El tall suposarà que els vehicles que circulin pel Passeig del Riu, a l’alçada de la rotonda de Sant Marc, no puguin accedir al centre històric.
Segons dades del mateix consistori, prop del 10% dels vehicles que accedeixen a Manresa ho fan per aquesta via. El tram afectat pels treballs, segons les mateixes fonts, suporta, cada dia, prop de 6.500 vehicles en cada sentit de la marxa.

El tall estarà senyalitzat però no es tancarà el carrer per tal que es pugui accedir a la Cova, el pàrquing del Centre Històric i La Seu.

L’Ajuntament ha optat per fer el gruix central dels treballs a l’estiu per minimitzar al màxim l’afectació a la ciutadania. Així, durant aquesta primera fase, de dos mesos, es faran els enderrocs del paviment actual, les rases i la renovació de la xarxa de clavegueram.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close