Manresa presenta la segona edició de les Jornades gastronòmiques del Camí Ignasià

Manresa ja està a punt per a la segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, una iniciativa que enguany se celebra del 18 al 30 de novembre i que va iniciar el seu camí l’any passat en el marc del projecte Manresa 2022. De fet, enguany era la ciutat basca on va néixer Sant Ignasi, Azpeitia, qui havia d’acollir les jornades, però finalment no ho faran i es tornaran a celebrar a la capital del Bages.
L’objectiu de les jornades és donar a conèixer el Camí Ignasià que uneix Loiola, al país basc i la capital del Bages, i especialment promocionar l’oferta enogastronòmica de la comarca, fer valdre un dels actius turístics del territori, promoure a l’exterior la ciutat i el seu entorn i generar dinamisme comercial.
Aquestes jornades, organitzades per l’Ajuntament de Manresa i desenvolupades per la Fundació Alícia i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, amb el patrocini de l’Obra Social “la Caixa”, comptaran aquest any amb la celebració del Concurs de la Cuina del Pelegrí dedicat a entrepans i carmanyoles; i un acte central a l’Escola Joviat amb lliurament de premis del concurs, demostracions, xerrades i tast de productes pel Pelegrí.
Així mateix, 28 restaurants de Manresa i la comarca del Bages, durant dos caps de setmana de novembre, oferiran als seus clients degustacions amb receptes originals del temps de Sant Ignasi, a més del Brou del Pelegrí, vins i varietats de la DO Plade Bages i un dolç molt especial creat per forners artesans del territori.
L’acte de cloenda de les Jornades se celebrarà el dijous 30 de novembre a les 18.30 h a l’Escola Joviat de Manresa. Durant l’acte, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, lliurarà els premis del concurs de cuina.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close