L’escola de La Valldan, únic centre del Berguedà adherit a la Setmana Bio de la Generalitat

L’escola del poble de La Valldan a la ciutat de Berga, ha estat la única del Berguedà en adherir-se a la setmana Bio, la iniciativa del departament d’agricultura ramaderia pesca i alimentació per difondre la producció alimentària ecològica entre els infants. Durant tota la setmana els alumnes de cicle superior han estat fent tallers i xerrades al voltant d’aquest sector
Nens i nenes de 5è i 6è de l’escola de La Valldan han participat tota la setmana en diferents experiències educatives relacionades amb la setmana BIO que impulsa la Generalitat a través del departament d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació, com la xerrada que l’enginyer tècnic agrònom Josep Tuson, ha ofert al voltant de l’agricultura ecològica i les tècniques que s’utilitzen en aquest tipus d’explotació

En total 12 alumnes han participat dels continguts curriculars de la setmana bio, una iniciativa a la que l’escola s’ha adherit per tercer any i que complementa el denominat «esmorzar saludable», un àpat de fruita un cop a la setmana i que cada dimecres des de fa 5 anys el centre organitza amb els alumnes. Les activitats de la setmana bio han incidit en la qualitat dels productes d’agricultura ecològica per garantir una alimentació sana

Des del professorat del centre es valora molt positivament les activitats de la setmana bio que els han permès treballar les ciències naturals a través d’exemples pràctics i alhora generar debat sobre l’agricultura i la bona alimentació. Les activitats de la setmana bio a l’escola de La Valldan clouran divendres a la tarda amb la xerrada sobre explotació avícola ecològica.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close