Els capvespres de Món Sant Benet recorden la gastronomia del segle passat

El monestir de Món Sant Benet ha acollit, novament, una vetllada de nit d’estiu en un ambient tranquil. La 8ena edició dels Capvespres va comptar amb una 50ena de participants que van gaudir d’una proposta gastronòmica excepcional. Un sopar a la fresca inspirat en el passat medieval el monestir, amb receptes inspirades en productes dels horts dels monjos de fa segles i receptes burgeses de principis del segle XX, entre les quals hi havia readaptacions d’elaboracions del cuiner manresà dels anys 1870 Ignasi Domènech. I després dels postres, els visitants van poder gaudir d’un recorregut guiat, amb continguts inèdits i videoinstal·lacions, per l’interior del monestir fent un repàs pels gustos i les olors al monestir, mirant l’evolució del menjar al llarg dels mil anys d’història de l’espai monàstic. La d’ahir va ser la primera de les 16 sessions dels capvespres a Món Sant Benet que se celebraran un parell de dies a la setmana fins el 8 de setembre.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close