22è Fòrum econòmic de la Catalunya Central

La vint-i-dosena edició del Fòrum Econòmic de la Catalunya Central, que es va celebrar el dia 9 de novembre al restaurant Mas de la Sala de Sallent va tenir com a protagonista Manel Estiarte que va desenvolupar la ponència “Ètica i valors”.
Amb l’assistència de 180 comensals, el Fòrum econòmic al qual no s’hi convida polítics ni periodistes va fer una excepció per homenatjar els 700 alcaldes investigats pel suport a l’1 d’octubre i va comptar amb la presència de Valentí Junyent, alcalde de Manresa.
Fibracat va rebre el premi a la innovació. L’acte va ser presentat per Pere Mora, com a nou president del Rotary Club Manresa Bages i va aprofitar per anunciar projectes del seu equip com un sopar solidari amb la cuina d’en Juvany. L’estrella de la nit, Manel Estiarte considerat un dels millors jugadors de waterpolo de la història, ha participat en 6 jocs olímpics consecutius. Va ser Campió olímpic a Atlanta 1996. Estiarte estava satisfet de tornar a casa:
No ha tancat la porta a tornar al Barça però considera que aquella etapa va ser molt bona però ja s’ha viscut. No obstant això, diu que mai se sap i si el Pep tornés all li faria companyia
Com a projecte de territori es va presentar el I CONGRÉS INTERNACIONAL EXPERIENCIAL DE NEUROCIÈNCIA APLICADA A L’EMPRESA a càrrec d’AIXEC. Durant el Fòrum Sor Lucía Caram per explicar la projecció fora de l’àmbit del Bages d’Invulnerables, un programa que avui en dia ja beneficia a 5000 infants. L’organització estava plenament satisfeta d’aquesta nova convocatòria del Fòrum Econòmic de la Catalunya central
Com és costum hi va haver debat després de la ponència moderat per Albert Giralt, Director General d’Avinent – Grup Vilardell Purtí, entre els assistents i els ponents. La pròxima edició del Fòrum serà el mes de març i en aquesta ocasió el sopar es farà al Pavelló del Congost.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close