Presentació imatge i avanç de la Fira Mediterrania

La Fira Mediterrània de Manresa ha presentat la imatge de la 22ena edició de la Fira que tindrà lloc del 10 al 13 d’octubre i s’han presentat també sis dels espectacles que es podran veure enguany. La ballarina i coreògrafa Sol Picó donarà el tret de sortida a la Fira, el 10 d’octubre a les 9 del vespre a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa, amb l’espectacle “ Animal de Sèquia” que proposa una relectura de la cultura popular valenciana: 35 músics i 8 ballarins professionals es fusionaran per transportar l’espectador en un viatge cap a la cultura d’arrel. Jordi Fosas, que en aquesta 22 ena edició s’estrena com a director del certamen, proposa una mirada cap a l’arrel de la cultura popular.

En la roda de premsa d’ahir dijous a Manresa també es va presentar la imatge de la 22ena edició de la Fira, que és obra de l’artista Manresana Maria Picassó, que ha creat un cartell on s’hi plasmen les tres branques de la fira: les músiques del món, les arts escèniques i la cultura popular.

La sala Gran del teatre Kursaal acollirà, el diumenge 13 d’octubre, l’estrena de “Bestiari”, a càrrec de NewCat- The New Catalana Ensemble, que homenatja a Josep Carner en motiu de la commemoració l’any vinent del 50 aniversari de la seva mort.
El quartet de rock Obeses, amb la cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses també passaran pe Kursaal el divendres dia11, fent un repàs de les cançons més destacades d’Obeses. El mític grup de les Terres de l’Ebre Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presentaran “Viatge a Buda”també al Kursaal, el 12 d’octubre. L’espectacle Socarrel del coreògraf Roberto Olivan, passarà per la sala petita del Kursaal,també el dia 12 i el Teatre Conservatori acollirà la proposta escènica “Rostoll Cremat” de Produccions de Ferro el dia 11 d’octubre. La Fira Mediterrània ja ha posat a la venda les primeres entrades per a la propera edició del més d’octubre a Manresa.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close