El Teatre Conservatori de Manresa va acollir aquest dijous al vespre el renovat acte de lliurament dels tradicionals Premis Lacetània

Un esdeveniment ara convertit en Gala i amb el nom de Premis Lacetània de les Arts i la Cultura. El primer en pujar a l’escenari d’aquests guardons, Jordi Corrons, presidnet d’Òmnium Bages, entitat organitzadora de l’acte juntament amb el Centre d’Estudis del Bages, el Cercle Artístic, el Galliner, i l’Associació de Circ la Crica.

En un gala on es va anar alternant l’entrega dels premis amb l’humor, especialment el que va portar al Conservatori la fanfàrria barcelonina Always Drinking Marching Band. A partir d’aquí van anar pujant a dalt de l’escenari tots els guardonats.

En total aquest dijous es van atorgar 9 premis, el Bages de Narrativa a Etna Miró i Jana Ossa; el Premi Regió7 de Comunicació, per al programa Trilogy Rock, de Ràdio Sant Joan, i en el transcurs del qual es va fer una menció especial al periodista manresà Joan Antoni Lozano, mort l’octubre passat. El tercer guardó de la nit va ser per a la musicòloga Glòria Ballús, que va recollir el Premi Antoni Esteve.

També els nous premis de la Crica de Circ a la fotògrafa Marta G. Cardellac; a Benet Jofre; i també a la companyia Joel Martí i Pablo Molina. També el premi a la Projecció Artística del Cercle Artístic del Bages que va recaure a la ceramista santvicentina Josefina Bonvehí. A continuació es va entregar el Premi Dovella a Núria Gispets i a Francesc Gasol. El nou premi el Galliner de textos teatrals va ser pel berguedà Xavier Gonzàlez-Costa. Josep Alert es va endur el premi Pare Ignasi Puig. I finalment el nou premi Empremta, que va lliurar Òmnium a la iniciativa Música per la Llibertat.

La Gala de lliurament va anar alternat diverses actuacions com la del Grup Laos o la banda Always Drinking Marching Band, entre d’altres.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close