L’Ajuntament de Manresa reconeix que no es va explicar bé amb els usuaris del Casal de la Font dels Capellans

Després de les públiques mostres d’indignació entre els usuaris del casal d’avis i treballadors de la residència de la Font dels Capellans de Manresa per què les obres de la nova variant de Manresa els deixaria gairebé sense jardí, el consistori manresà ha sortit al pas de les crítiques, i assegura que el casal no perdrà metres quadrats per les obres de la prolongació de l’avinguda dels Països Catalans.

Quan els tècnics de l’obra els van clavar les estaques al jardí, els responsables de la residència i del casal van veure que perdrien bona part de l’espai de lleure que tenen tant per als avis, com per als residents.
Però l’Ajuntament de Manresa matisa que la transformació de l’emplaçament comportarà que el geriàtric guanyi nous espais i que no perdi metres quadrats, ja que l’afectació es compensa per la incorporació de terrenys que actualment no formen part de l’actual límit de la residència.

D’aquí a un any ja es podrà circular per la prolongació de l’avinguda dels Països Catalans de Manresa.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close