L’Agència de Salut Pública reforça el seguiment de la pandèmia a la Catalunya Central amb 55 nous gestors

L’Agència de Salut Pública ha reforçat l’equip de seguiment dels casos positius de covid-19 a Comarques Centrals amb 55 nous gestors, que se sumen a la quarantena de persones que s’han incorporat a l’equip de vigilància epidemiològica des del juny passat.
Segons ha explicat la subdirectora de Salut Pública a la Catalunya Central, Imma Cervós, des de fa un any s’han incorporat de manera gradual més persones a l’equip de vigilància epidemiològica. Primer van ser vuit persones el juny passat, després 32 enquestadors per a conèixer millor el comportament epidemiològic a la Catalunya Central de la pandèmia, i ara els 55 gestors de casos per fer el seguiment dels positius.

A més a més, des d’aquest dilluns l’agència ja treballa a la nova seu situada a la quarta planta de l’edifici de l’antic Hotel Pere III a Manresa. Fins ara ocupava el número 7 de la Muralla del Carme, al número 7 (primera i cinquena plantes) compartint edifici amb el Servei Català de Salut.
El trasllat feia més d’un any que es gestava però es va posposar per l’emergència sanitària. Ara, finalment, s’ha fet efectiu i ha permès incorporar nous professionals.

A la nova seu hi haurà la Subdirecció general de l’Agència juntament amb el Servei de Protecció de la Salut i Seguretat Alimentària, el Servei de Promoció de la Salut i Prevenció de la malaltia, el Servei de Vigilància Epidemiològica i el Servei d’Administració i Suport Territorial.
També des de la nova seu a Pere III es coordina els Serveis de Salut Laboral de la Catalunya Central, i el Servei de Salut Pública al Solsonès, Bages, Berguedà, Anoia, i Osona.

(Vistes 187, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close