La segona fase de les obres d’urbanització de la via Sant Ignasi i de l’avinguda Bertrand Serra encara la recta final

La segona fase de les obres d’urbanització de la via Sant Ignasi i de l’avinguda Bertrand Serra encara la recta final, després que aquest passat cap de setmana es dugués a terme la pavimentació de l’última capa de la calçada i la senyalització horitzontal i vertical.
Les feines es van fer amb talls puntuals de la circulació, entre divendres i diumenge, i un cop acabades només quedarà per finalitzar la urbanització de la plaça del Remei —amb 2.500 metres quadrats d’espai per a vianants— i del carrer Bisbe Comas, que es preveu que quedi enllestida aquest abril, segons el calendari establert. També la col·locació de mobiliari urbà, com bancs, alguns dels quals ja s’han instal·lat.
En aquesta segona fase de les obres —que es va iniciar el passat mes de juny i que s’ha concentrat al cantó de les cases— s’han executat nous espais de vianants i s’ha finalitzat el nou traçat de l’avinguda Bertrand Serra (ocupant una part del recinte de la Fàbrica Nova), un fet que ha permès alinear-lo amb el carrer Sant Joan d’en Coll.
En el seu conjunt, les obres d’urbanització de la via Sant Ignasi, plaça del Remei i avinguda Bertrand i Serra —incloses al Pla Especial Fàbrica Nova— representen la transformació de 13.000 metres quadrats d’espai públic.
Es tracta d’una actuació urbanística rellevant, amb un cost total de 3.329.316 euros, que transforma completament aquesta important entrada de la ciutat, millorant la mobilitat i la qualitat de l’espai públic, amb voreres amples i arbrades des del passeig del Riu fins a la carretera del Pont de Vilomara.

(Vistes 26, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close