Graduació dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa

Els alumnes dels cicles formatius de cuina, pastisseria, direcció de servei de restaurant i bar i direcció de cuina de l’escola d’hoteleria Joviat de Manresa, van viure divendres set de juny un dia d’allò més especial i esperat, el dia de la graduació. El pavelló de l’escola Joviat de Manresa va aplegar alumnes, professorat i famílies per celebrar el final d’una etapa d’estudis, fer balanç i compartir bons desitjos.

L’acte va començar amb la desfilada de tots els alumnes que es graduaven i va comptar també amb els parlaments de part del professorat, alumnes i les famílies, un acte d’allò més emotiu acompanyat per música de corda, en el què tampoc no hi va faltar la tradicional entrega de diplomes.

En el marc de la graduació l’escola Joviat va celebrar també la catorzena edició de l’entrega dels premis de hoteleria, uns guardons obra de la artista Bagenca Àngels Freixenet, que enguany premiava a l’Empresa Selecta, amb el premi a la Empresa Col·laboradora; a Nuria Bonet, pels restaurants de Ca La Nuri, a la Cerdanya i a Guillem Corral per la seva trajectòria professional.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close