Els premis de la Fundació Lacetània reconeixen els millors treballs de batxillerat i cicles formatius del curs 2019-2020

La Fundació Lacetàniaha entregat aquest dilluns els seus premis als millors treballs de batxillerat i cicles formatius dels centres adscrits, que aquest any han arribat a la seva 20ena edició.
En total, s’han lliurat 11 guardons en 6 categories diferents, amb un canvi respecte edicions anteriors, ja que els treballs s’han agrupat no només per estudis sinó per àmbits. Així, tant de cicles formatius de grau mitjà com de grau superior s’ha distingit entre estudis del sector serveis i estudis del sector industrial. Pel que fa al batxillerat, s’ha dividit en dues categories: científico-tecnològic i social-humanístic. D’aquesta manera, els diferents treballs han estat avaluats al costat d’altres de la mateixa tipologia.
Els alumnes guanyadors d’enguany són de l’Escola d’Art de Manresa, l’institut Llobregat de Sallent i els instituts Lacetània, Pius Font i Quer i Cal Gravat de Manresa.

Durant l’acte, que va tenir lloc dilluns al vespre a la salla 2000 de l’Institut Lacetània, també es va fer un reconeixement a les empreses col·laboradores amb la Fundació, que han estat la constructora Cots i Claret, la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, Tall Fusta, Framun, Selba Solutions i Vicens Maquinària Agrícola.

L’acte d’entrega dels premis es va poder seguir en streaming gràcies al treball dels alumnes del cicle formatiu de grau superior de manteniment electrònic de l’Institut Lacetània.
L’acte va finalitzar amb una actuació a càrrec dels alumnes de batxillerat artístic de l’institut Lluís de Peguera de Manresa.

(Vistes 30, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close