El BAXI Manresa perd a Santiago davant un Obradoiro més encertat al final

El BAXI Manresa va dominar durant gran part del partit a la complicada pista del Monbus Obradoiro, però l’encert final del rival el va acabar condemnant a la derrota per la mínima, 90 a 87.

Els vermells van iniciar el matx molt encertats des del triple, anotant sis dels set primers llançaments. A més, van realitzar un gran treball en defensa, i això els va permetre clavar un parcial de 0-10 i situar-se 14 punts per sobre. Per la seva banda, els gallecs es mantenien a prop en el marcador gràcies a la seva efectivitat en els tirs de dos.

En el segon quart la tònica era més o menys la mateixa, amb uns locals que sumaven de dos en dos i uns visitants, en els quals va debutar Marc Peñarroya aquest curs, que ho feien de tres en tres. Al descans, els de Pedro Martínez guanyaven per deu punts.

Tornant dels vestidors el conjunt de Moncho Fernández va sortir decidit a entrar en el partit, i ho va aconseguir amb un parcial de 10-2 que els va permetre empatar a 57. No obstant, als darrers minuts del tercer quart els bagencs van tornar a obrir forat, acabant 63 a 73.

L’últim període es va iniciar com l’anterior, amb un parcial dels gallecs, aquest cop d’11-0. Els manresans, tot i això, seguien manant en l’electrònic, i guanyaven per sis punts quan només faltaven dos minuts pel final. En aquests, l’Obradoiro va estar molt encertat i es va acabar enduent el partit gràcies a dos triples i tres tirs lliures, ja que els darrers llançaments visitants de Mason, Janning i Ferrari no van voler entrar.
Aquest dijous a partir d’un quart de 10, nova oportunitat per sumar una altra victòria en la visita del Casademont Saragossa al Nou Congost.