El BAXI Manresa no va poder superar al Murcia i va acabar perdent per 71 a 67

El BAXI Manresa no va poder superar al Murcia i va acabar perdent per 71 a 67 en un partit que els murcians van dominar malgrat l’esforç que van fer els jugadors que entrena Pedro Martínez que van tenir un dia difícil en atac però que van posar tota la carn a la graella en defensa per poder lluitar per la victòria.

El primer quart va començar malament en atac per als manresans, que només van aconseguit anotar 8 punts, però en defensa van lluitar molt. el Baxi manresa va anar sempre a remolc excepte en l’inici del tercer període, quan els manresans van ser capaços de donar la volta al marcador. El joc a partir d’aquí va ser igualat fins al final, tot i que van ser els murcians els qui van encertar en les jugades claus de la recta final del partit.

Pedro Martínez va assegurar en roda de premsa que no podia retreure res al seu equip.

El  partit va servir per catapultar a Dani Garcia, que va ser el millor base de l’equip manresà i va jugar els minuts claus. el jove jugador manresà, malgrat tot no estava content perquè l’equip havia perdut, com explicava en declaracions a Canal Taronja

Per part del Manresa el millor jjugador va tornar a ser Çhima Moeke. el nigeria va tornar a exhibir la seva extraoridnària potència física, el jugador va aconseguir 17 punts, 16 rebots, 3 assistències i tres recuperacions, un tap, quatre faltes rebudes i un 34 de valoració. tal i com explica el periodista de dades de Ràdio  manresa, Gerard Castañé fina ara només Serg Ibaka havia aconseguit15 punts i 15 rebots a l’acb en aquest segle XXI. Si al Moneke se li sumen les tres assistències i les tres recuperacions el nigerià es pot dir que va fer un partit sense precedents amb la samarreta del Manresa.

malgrat la derrota davant el Murcia el Baxi manresa continua en zona classificatòria de la copa del rei, a falta del partit entre el Breogan i el Joventut que s’ha suspès per un brot de covid al conjunt gallec.