4es Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià

El Museu de la Tècnica de Manresa acull aquest dilluns la cloenda de les 4es Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, i ho fa amb la jornada dedicada als professionals.
El dissabte es va fer una sessió oberta al públic, a la qual, al llarg de tota la jornada, es calcula que hi van assistir prop de 500 persones. Enguany, les Jornades Gastronòmiques estrenaven format al voltant de quatre conceptes: coneixement, cuina, tastos i mercat
I tot plegat amb l’objectiu de donar a conèixer el producte gastronòmic i com es treballa en el marc del camí ignasià. I és que les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià són una iniciativa de l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa dins de les accions principals lligades a Manresa 2022, la commemoració dels 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la ciutat.

L’espai es dividia en un mercat de productors locals, amb formatges, vi, horticultura, oli, cervesa, o embotits, entre altres, i una sala d’actes on es podia gaudir de tastos, showcookings, i la cirereta del pastís del dissabte, la conferència de la xef amb més estrelles Michelin, la catalana Carme Ruscalleda, qui va conferenciar sobre el fet que som hereus d’una cultura culinària, gourmet, divertida i sana, i que cal estimar-la i practicar-la.

En aquesta jornada de dilluns serà el torn de la conferència de Josep Roca, sommelier d’El Celler de Can Roca, qui parlarà sobre la supervivència i la felicitat de l’ésser humà.

(Vistes 20, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close