L’empresa berguedana SiC Gourmet reobrirà a principis de setembre el berenador de la Font Negra
L’empresa berguedana SiC Gourmet reobrirà a principis de setembre el berenador de la Font Negra, convertit ara en un centre enogastronòmic i cultural. S’habilitaran sales per celebracions, reunions, trobades i actes culturals relacionats amb la gastronomia
El Berenador de la Font Negra tornarà a funcionar de manera imminent gràcies al projecte de l’empresa SiC Gourmet, liderada pels empresaris berguedans Efrén Vila i Alba Colom. Tot l’espai es convertirà en un centre de celebracions a la demanda. El nou projecte es basa en el servei de càtering i logístic per facilitar espais i ambients dirigits a famílies, empreses, entitats, grups d’amics i institucions que busquin indrets per realitzar trobades, festes o esdeveniments.
S’habilitaran tres sales interiors de 60, 20 i 15 places per poder crear ambients diferenciats a la carta. Es podran llogar per separat o tot el conjunt. A més, l’espai conta amb aparcament gratuït, zones de joc i un marc natural incomparable
Serà un servei a la demanda, funcionant sempre amb reserva prèvia. A més, els promotors d’aquesta nova vida de la Font Negra pretenen convertir l’espai en referent per a la celebracions de showcookings, vermuts musicals i fins ja pensen en jornades gastronòmiques en aquest espai, propietat de l’ajuntament de Berga i tancat des de l’any 2016. La reobertura del berenador ha estat una de les demandes de la ciutadania i dels grups de l’oposició a l’ajuntament, els quals han formulat preguntes sobre l’estat d’aquest espai tant en l’anterior legislatura com en l’actual. L’espai és emblemàtic per la ciutat i des de diferents sectors s’ha aplaudit la reobertura del berenador
La trajectòria dels impulsors està lligada al món de càtering, agroturisme i a la restauració, amb projectes consolidats al darrera com el restaurant Sol i Cel de Cal Rosal, a Olvan. Aquest mes d’agost s’han fet treballs de reforma interior per habilitar els tres espais. La previsió és poder obrir ja amb les primeres reserves la primera setmana de setembre.