La restauració del Berguedà impulsa la cuina de tòfona i caça per sortir de la crisi

Fins el 31 de març, cinc restaurants del Berguedà oferiran plats basats en l’ús de la tòfona i la carn de caça, en una nova edició de la campanya gastronòmica d’hivern. Malgrat els tancaments i la crisi, els restauradors confien en els menús per salvar una temporada pràcticament perduda
Les restriccions de mobilitat de la pandèmia, han fet estralls entre el sector de l’Hostaleria. Al Berguedà la majoria d’establiments han hagut de tancar provisionalment. Alguns ja no podran tornar a obrir perquè no han pogut equilibrar la balança entre els deutes i els magres ingressos imposats per la situació excepcional. Però el sector no es rendeix. Per intentar salvar la temporada, torna un any més la campanya gastronòmica de la cuina de caça i tòfona del Berguedà, la qual arrenca aquesta setmana i s’estendrà fins al 31 de març.

Enguany 5 restaurants, la cabana de Berga, Niu Nou de Bagà, Els Roures de Castellar del Riu, Ca l’Amagat de Bagà i Cal Travé de Berga, oferiran menús i plats fets amb aquests dos ingredients d’excepcional qualitat gastronòmica. El confinament ha obligat a reinventar el format de la campanya i per això, aquesta es limitarà als horaris reduïts previstos per la restauració. Pel que fa a les activitats paral·leles, enguany no es farà la jornada gastronòmica i de producte de proximitat de Cal Rosal
La campanya gastronòmica de la caça i la tòfona, està impulsada per l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport de la gerència de serveis de turisme de la Diputació de Barcelona. El seu objectiu no ha variat des dels seus inicis fa alguns anys: diversificar l’oferta gastronòmica del Berguedà per abandonar l’estacionalitat de la cuina del bolet i acollir visitants atrets pel bon menjar i l’art de cuineres i cuiners de la comarca.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close