El Port del Comte obre temporada aquest dissabte

L’estació d’esquí del Port del Compte obrirà les portes aquest dissabte. Per tercer any consecutiu, les bones condicions meteorològiques han permès avançar l’obertura de les instal·lacions, durant aquests dies s’està treballant perquè tot estigui preparat per l’obertura de temporada, que comptarà amb el 100% de pistes esquiables.
Les nevades de principi de novembre han permès avançar l’obertura de les pistes , i des de l’estació d’esquí es confien poder allargar la temporada fins a setmana santa, si les condicions meteorològiques ho permeten, i arribar als registres de la temporada passada, rondant els 100.000 esquiadors.
A les cotes més altes es van acumular gruixos de 70 centímetres de neu, el problema però es a la part més baixa de l’estació on la pluja desfà la neu però es treballa amb canons per produir-la.
Aquest any el Port del comte estrena nous canons de neu, de darrera generació , uns canons que a banda de consumir menys en fabriquen més. També s’ha adquirit una nova màquina per aixafar la neu que es suma a la flota existent i s’ha destinat una partida important al manteniment de l’estació per garantir la seguretat, en cas que disminueixin els gruixos de neu.
L’únic punt negatiu de cara a la obertura de les pistes d’esquí són les obres a la carretera d’accés a l’estació del Port del Comte des de Coll de Jou. Dues esllavissades a mitjans d’octubre van tallar la carretera i, a dia d’avui segueixen les obres per netejar la calçada i poder obrir la via el més aviat possible. A l’espera de saber si es podrà obrir pas alternatiu, l’estació compta amb una via alternativa d’accés, l’accés al Port del Comte es pot fer actualment per la Coma i la Pedra.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close