La Fundació Alícia i l’ICO presenten una guia amb eines i consells alimentaris per afrontar el tractament del càncer colorectal

La Fundació Alícia i l’Institut Català d’Oncologia han presentat la guia Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer colorectal.
L’objectiu de la publicació, realitzada a partir de les necessitats de les persones amb aquest tipus de càncer i l’experiència i el rigor científic dels especialistes, és dotar d’una eina pràctica i de fàcil ús a les persones amb aquest tipus de càncer per tal d’ajudar-les a millorar la seva alimentació i, així, afrontar amb més garanties el tractament de la malaltia.
I és que una alimentació adequada pot millorar la qualitat de vida del pacient. Ha de ser segura, suficient i equilibrada.

En aquesta línia, el volum Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer colorectal contextualitza l’alimentació en el marc del tractament de la malaltia explicant-ne els possibles efectes secundaris i com fer-hi front, així com exposant exemples de menús tipus i receptes fàcils de fer.
La guia esdevé el cinquè volum de la col·lecció Menjar durant el tractament del càncer que té previst publicar fins a 9 llibres sobre aquesta temàtica. Unes eines útils per combatre la desinformació i els mites i millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer.

(Vistes 170, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close