El Pirineu tornarà a fregar el ple absolut durant el Pont de la Puríssima

 

La tornada dels esquiadors després dels confinaments territorials de l’hivern passat per la covid i les ganes de trepitjar neu fan preveure un ple gairebé absolut durant el Pont de la Puríssima al Pirineu, on l’ocupació oscil·larà entre el 85% i el 100%. L’aparició de la variant òmicron no sembla espantar els turistes que optaran majoritàriament per la muntanya sense descartar les zones interiors, com Osona, amb motiu del Mercat Medieval de Vic i la Fira de l’Avet d’Espinelves.
L’obertura aquests divendres de l’estació d’esquí del Port del Comte és un dels grans atractius d’aquest pont de la Puríssima a la Catalunya Central. La tendència va en consonància amb els hotels de l’entorn. Port 1730, l’Avet o Golf Natura no tenen pràcticament cap habitació lliure per a les primeres nits del pont.
Les ganes de trepitjar neu i de natura fan que l’ocupació al Berguedà segueixi la tendència. Oriol Baños, president de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà, situa l’ocupació entorn del 95% a les cases de turisme rural.
A Osona, aquests dies coincideixen dos dels grans esdeveniments més multitudinaris de l’any a la comarca: el Mercat Medieval de Vic, pel qual s’esperen 200.000 visitants, i la Fira de l’Avet d’Espinelves, on en hores puntes se’n poden arribar a concentrar 10.000.
Els càmpings situats a les comarques interiors de la demarcació de Barcelona tindran ocupacions d’entre el 80 i el 100%. La part més elevada de l’Anoia i Osona són destins que van a més en un moment en què el sector constata un “boom” de reserves. Un dels motius que ha animat l’ocupació és l’arribada de nombrosos clients que habitualment dedicaven aquests dies a viatjar a ciutats europees, però que aquest cop s’han fet enrere per la proliferació de les restriccions anticovid. Ara prefereixen espais propers a l’aire lliure.

(Vistes 40, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close