Zhou Mengxin, co-xef del Somiatruites, competirà a la final regional del San Pellegrino Young Chef
La co-xef del restaurant igualadí Somiatruites, Zhou Mengxin, ha estat escollida entre els 10 millors xefs menors de 30 anys que s’han presentat al certament San Pellegrino Young Chef de la zona Ibèrica i Mediterrània. Mengxin, d’origen xinès, ha superat la primera fase en la que hi havien participat més de 3.000 xefs. La primera selecció l’ha fet l’Escola Internacional de Cuina Italiana, que ha avaluat les habilitats tècniques, la creativitat i les conviccions culinàries personals dels candidats.
La cuinera del Somiatruites optarà a proclamar-se millor xef de la regió amb el plat ‘La truita – Schubert’, un plat protagonitzat per la truita de riu en totes les seves textures i inspirat en els records d’infantesa al seu país d’origen. La d’enguany és la 4a edició d’un concurs en què el xef del Somiatruites, David Andrés, va arribar a les tres grans finals que s’han celebrat fins ara a Milà. Les finals regionals del 2019 es disputen a partir d’aquest mes de juny i durant el mes de desembre serà quan es sabrà si el restaurant igualadí torna a col·locar un dels seus cuiners entre els 12 millors xefs joves del món.