El xef igualadí David Andrés deixa la cuina de l’ABaC

El xef igualadí David Andrés, propietari del restaurant Somiatruites, ha anunciat aquesta setmana que abandona el seu càrrec com a cap de cuina del prestigiós restaurant barceloní ABaC. Andrés ha estat nou anys a la cuina de l’ABaC, el restaurant del mediàtic cuiner Jordi Cruz, que compta amb tres estrelles Michelin.

En el seu comunicat, el cuiner igualadí ha volgut agrair l’ajuda que ha rebut des del primer dia en la seva estada al restaurant barceloní i ha assegurat que marxa perquè és el moment d’il·lusionar-se en altres projectes familiars i professionals. David Andrés i el seu germà, Xavier, han ampliat recentment el projecte del Somiatruites amb la inauguració del nou hotel, situat a la planta superior del restaurant.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close