Vilanova d’Espoia es prepara per la 6a festa de l’Olla de Murri

Vilanova d’Espoia , nucli de població que pertany a la Torre de Claramunt, ha celebrat la 6a edició de la Festa de l’Olla de Murri i la Cassola de Vinya.

Un any més, un dels principals atractius de la fira ha estat la degustació de la Cassola de Vinya i de l’Olla de Murri, una reivindicació de la cuina pagesa feta amb productes de la terra i de màxima qualitat. L’ Olla  de Murri, és una especialitat típica de l’hivern feta amb carn dels corrals i productes de la terra sobretot verdures i hortalisses de temporada. Tota aquesta feina la fan els mateixos veïns de Vilanova d’Espoia que cuinen durant tot el matí amb foc de llenya els dos menjars tradicionals

La festa ha comptat amb una Fira  amb tota mena de parades: n’hi ha hagut de relacionades amb vins i caves de la zona, entre ells vins ecològics, o d’altres que han mostrat productes de proximitat amb formatges i embotits  o de pa artesanal.

D’aquesta manera, la Torre de Claramunt fa un homenatge a les seves arrels i al llegat de tots aquells que durant molts anys van treballar a la vinya, posant en valor elements tradicionals com la cuina de vinya i les barraques de pedra seca.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close