La Unión Cultural Extremeña celebra la matança del porc per 25è any

La Unión Cultural Extremeña ha celebrat aquest diumenge una jornada gastronòmica entorn a la tradicional matança del porc. La 25a edició de la festa ha començat amb un esmorzar de degustació de ‘migas’ a l’estil extremeny. Cap al migdia ha arribat el torn dels entrepans de botifarra i cansalada a la brasa i s’ha fet el ‘llenado’ dels embotits amb els diferents ingredients.

Al migdia, el cor de l’entitat “El sentir de una tierra”, ha realitzat una actuació musical, tot just abans del tradicional ‘cocido extremeño’. La música en directe ha seguit després del dinar i hi ha hagut servei de taverna durant tota la jornada.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close