S’entreguen els diplomes als alumnes de formació professional dual de la Catalunya Central al Milà i Fontanals d’Igualada

Un total de 142 alumnes de la Catalunya Central s’han graduat aquest curs en un cicle formatiu en modalitat dual amb una experiència laboral de més de 900 hores. L’institut Milà i Fontanals d’Igualada ha acollit el lliurament de diplomes dels alumnes que han cursat aquesta formació professional dual en diversos sectors. La formació professional dual té per objectiu que els alumnes aprenguin mentre s’integren a la plantilla d’una empresa, mitjançant una beca o un contracte remunerats, amb una altíssima probabilitat d’inserció laboral.

L’acte ha estat presidit pel director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Antoni Massegú i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. La bona acollida que està tenint aquesta formació, tant a les empreses com entre els alumnes i dins els instituts, fa que cada any més centres implantin cicles en aquesta modalitat. En aquests moments gairebé uns 600 alumnes de la Catalunya Central estan cursant un cicle formatiu dual, i la meitat dels instituts d’FP de la Catalunya Central ja ofereixen algun cicle; en total 109 cicles formatius, que representen un 25% del total que s’imparteixen a tot Catalunya.

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha posat de manifest la necessitat de vincular la formació professional amb les empreses del territori.

L’acte de lliurament ha tingut intervencions de diversos alumnes d’aquests tipus d’ensenyament dual  de Vic i Manresa. Dues alumnes d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Guillem Catà de Manresa han presentat i dinamitzat l’acte d’entrega de diplomes.

Redacció Canal Taronja | Igualada

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close