El projecte del Somiatruites encara els cinc anys de vida amb l’ampliació de l’edifici per construir-hi un hotel
El restaurant igualadí somiatruites està a punt de viure una important transformació. En les pròximes setmanes s’iniciaran les obres per afegir un nou pis a l’edifici que es convertirà en la part de l’hotel del Somiatruites i acollirà set habitacions. La nova planta, que mantindrà la mateixa estètica que la resta del restaurant, serà molt lleugera i tindrà l’estructura construïda aviat, ja que estarà formada per parts prefabricades de metall. L’objectiu és aconseguir una planta autosuficient i sostenible amb un hort a la coberta. Les habitacions es plantejaran com una gran sala d’estar adaptable a les necessitats del client i transformables.
Les obres s’iniciaran amb l’ampliació dels fonaments que serà la part de l’obra que més afectarà el dia a dia del restaurant. Un cop enllestit s’iniciarà la construcció del nou pis i els acabats de les habitacions.
Aquest nou pas del restaurant consolida un projecte de gairebé cinc anys amb la cuina del xef David Andrés com a principal atractiu juntament amb el disseny de l’edifici, obra del seu germà Xavier Andrés. El Projecte ha estat, a més, un dels importants canvis en el barri del Rec d’Igualada que ha nascut amb la idea de potenciar i revitalitzar la zona on ha estat situat.
Els projectes per als dos germans igualadins no s’aturen i en David ja es prepara per participar en una nova edició del prestigiós concurs de cuina San Pelegrino Young Chef i té al forn un llibre molt personal de cuina que veurà la llum el 21 de març.