Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/canaltaronja.cat/web/anoia/wp-content/plugins/cactus-video/shortcode/cactus-player.php on line 38

El projecte del Somiatruites encara els cinc anys de vida amb l’ampliació de l’edifici per construir-hi un hotel

El restaurant igualadí somiatruites està a punt de viure una important transformació. En les pròximes setmanes s’iniciaran les obres per afegir un nou pis a l’edifici que es convertirà en la part de l’hotel del Somiatruites i acollirà set habitacions. La nova planta, que mantindrà la mateixa estètica que la resta del restaurant, serà molt lleugera i tindrà l’estructura construïda aviat, ja que estarà formada per parts prefabricades de metall. L’objectiu és aconseguir una planta autosuficient i sostenible amb un hort a la coberta. Les habitacions es plantejaran com una gran sala d’estar adaptable a les necessitats del client i transformables.
Les obres s’iniciaran amb l’ampliació dels fonaments que serà la part de l’obra que més afectarà el dia a dia del restaurant. Un cop enllestit s’iniciarà la construcció del nou pis i els acabats de les habitacions.
Aquest nou pas del restaurant consolida un projecte de gairebé cinc anys amb la cuina del xef David Andrés com a principal atractiu juntament amb el disseny de l’edifici, obra del seu germà Xavier Andrés. El Projecte ha estat, a més, un dels importants canvis en el barri del Rec d’Igualada que ha nascut amb la idea de potenciar i revitalitzar la zona on ha estat situat.
Els projectes per als dos germans igualadins no s’aturen i en David ja es prepara per participar en una nova edició del prestigiós concurs de cuina San Pelegrino Young Chef i té al forn un llibre molt personal de cuina que veurà la llum el 21 de març.

(Visited 248 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close